Magazinul noastru va asteapta zilnic!
Va invitam sa vizitati magazinul de prezentare:
teren sport  gazon artificial
teren sport  gazon artificial
teren sport  gazon artificial
teren sport  gazon artificial
teren sport  gazon artificial
teren sport  gazon artificial
Produse Sandy Impex

Paine alba taraneasca

Paine facuta dupa o veche si traditionala reteta de paine de casa care se gasea in zona comunei Bors, dealtfel foarte renumita in tot judetul Bihor pina inainte de 1989, pentru gustul, savoarea si aspectul sau rustic. Pentru ca nu contine niciun fel de amelioratori, painea isi pastreaza prospetimea si aroma pentru mai multe zile datorita incorporarii maielei naturale. Gustul deoasbit este dat si de calitatea superioara a fainii folosite. Faina provine din productia proprie de la moara din Sacueni, moara special conceputa doar pentru productia de panificatie, care nu extrage grisul din bobul de grau, astfel ca faina rezultata este calitativ superioara celorlalte fainuri de pe piata.

Painea alba taraneasca se comercializeaza cu diferite gramaje si forme: rotunde la 500 gr., 700 gr., 1 kg, 1,3 kg si 2 kg, franzela la 1 kg si 1,5 kg si semiluna la 1 kg.



Paine taraneasca cu cartofi

Paine conceputa dupa o reteta foarte veche. Daca la inceputuri acest tip de paine reprezenta o plamadeala pentru oamenii saraci, care isi potoleau foamea cu ceva simplu, facut din faina de grau si cartofi, in zilele noastre painea cu cartofi este ca o delicatesa cautata tot mai des de cei care vor si altceva in afara de painea obisnuita.

Reteta pe care am preluat-o de la un vechi maestru brutar a fost imbunatatita astfel ca acum contine 40% adaos de piure de cartofi. Tehnologia si timpul de preparare sunt foarte importante si deosebite de cele ale altor sortimente de paine, de la framantat, la modelat si pana la dospit totul se face dupa un anumit ritual care, dealtfel, reprezinta si marele secret al gustului si savorii acestei paini deosebite.

Coaja putin mai groasa, de culoare brun inchis este elementul de recunoastere al acestui sortiment de paine si este data de timpul de coacere mai indelungat. Asa si miezul devine foarte dens, mai gustos dar si mai "greu", dand senzatia ca painea este mai grea decat cantareste.

Se comercializeaza in forma rotunda, la 1 kg, feliata si ambalata sau nefeliata.



 
------------------------------------------------------------------------------------------- Inapoi
Autentificare
Cont nou » | Am uitat parola »